Stabilo 360° Kerstillustratie

Reclameburo Yune heeft mij gevraagd vorm te geven aan een Kerstactie voor Stabilo Nederland op Facebook. De opdracht: teken een geïllustreerd panorama van de Kerstman en zijn elfjes aan het werk de Noordpool en neem zoveel mogelijk Stabilo producten op in de tekening. Bezoekers van de Stabilo fanpage op Facebook kregen de opdracht om het aantal Stabilo producten te tellen of raden. Met het antwoord waren er leuke prijzen te winnen. Het panorama is volledig getekend met Stabilo’s CarboThello krijtpotloden op écht papier.
 
Geïllustreerde interactieve panorama’s bieden fascinerende mogelijkheden op het gebied van narratief en vormgeving. Het is een unieke manier om een verhaal te vertellen waar de kijker helemaal in opgaat, met of zonder VR-bril. De reacties op facebook waren enthousiast. Het bleek wel best lastig om alle producten te tellen!
 
Klik en sleep om rond te kijken in het onderstaande panorama. Je kan naar links en naar rechts kijken maar ook naar boven en onderen. Als je het leuk vindt om meer geïllustreerde panorama’s te zien kan je ook hier een kijkje nemen.

  • Klant: Stabilo Nederland
  • In opdracht van: Yune
  • Periode: december 2016
  • Url: Facebook link